Het is algemeen bekend dat wol heerlijk warm is. In tegenstelling tot synthetische stoffen voert wol vocht goed af, dus blijft lichaamsvocht zoals zweet niet hangen in wollen kleding. Mede daardoor zijn schapenvacht pantoffels ideaal voor mensen die snel koude voeten hebben maar toch ook last hebben van zweetvoeten. Schapenvacht pantoffels zijn online te koop, via https://www.shepherd-pantoffels.nl/schapenvacht-pantoffels. De schapenvacht pantoffels die u hier koopt zijn gemaakt van de beste kwaliteit schapenvacht en gaan jaren mee. De stiksels zijn handgemaakt en niet gelijmd, zoals bij goedkope varianten van deze pantoffels vaak het geval is. Voor enkele tientjes heeft u deze mooie pantoffels al in huis. Leuk voor uzelf, of als cadeau. Kijk voor meer informatie op de website van Shepherd Pantoffels en bestel uw schapenvacht pantoffels vandaag nog. Naast pantoffels kunt u bij Shepherd ook andere producten van schapenvacht bestellen. Denk dan bijvoorbeeld aan een echte schapenvacht voor op uw bank of stoel. Deze vacht bestelt u ook online, en kunt u gebruiken om uw interieur te verfraaien en lekker warm op de bank te zitten in de winter. Net als een vacht die u draagt, isoleert een schapenvacht in huis ook en zorgt deze voor een heerlijk warme zitplaats. Gecombineerd met pantoffels van schapenvacht zit u er helemaal warmpjes bij.

Voordelen van schapenvacht pantoffels

De voordelen van schapenvacht pantoffels zitten niet alleen in het gebruik van natuurlijke materialen en de afvoer van vocht. Omdat wol en schapenvacht van nature gemaakt zijn om een schaap warm te houden, doen ze dat ook als ze vermaakt zijn tot pantoffels of andere kledingstukken. De Inuït gebruikten eeuwen geleden al vachten van dieren voor het maken van kleding. Hetzelfde geldt uiteraard voor leer en bont. De pantoffels die u bij Shepherd Pantoffels bestelt, zijn bovendien voorzien van een rubberen zool. Deze laten geen kou door. U kunt met deze schapenvacht pantoffels dus zelfs naar buiten, mocht u dat willen. De buitenzijde is gemaakt van suède. De pantoffels zijn dus behalve warm, ook mooi vormgegeven. De pantoffels worden gemaakt in Zweden en zijn te koop in varianten voor:

  • Dames
  • Heren
  • Kinderen

Daarnaast is er regelmatig uitverkoop, waardoor u overgebleven paren pantoffels voor een kleine prijs kunt kopen. Wellicht zit uw maat er nog bij. Kijk voor meer informatie op de website van Shepherd Pantoffels, onder het kopje ‘Sale’. Er komen regelmatig nieuwe aanbiedingen op de website te staan.

Voeten warm houden

De voeten warm houden is belangrijk in de winter. Via het hoofd en de voeten verliest een lichaam veel warmte. Schapenvacht pantoffels zijn dus ideaal voor iedereen die snel koude voeten krijgt, en in het bijzonder voor mensen die veel stil zitten. Gehandicapten of bejaarden kunnen veel plezier beleven aan deze pantoffels. Ook mensen met diabetes kunnen baat hebben bij schapenvacht pantoffels. Ernstige diabetes veroorzaakt vaak problemen met de bloedsomloop in voeten en handen. Dat zorgt weer voor koude voeten. Schapenvacht pantoffels kunnen helpen de ledematen lekker warm te houden en andere klachten voorkomen of verminderen. Koude voeten kunnen in de winter immers echt pijn gaan doen, vooral als u snel last heeft van wintertenen. Schapenvacht pantoffels bestellen? Dat kan via shepherd-pantoffels.nl. De pantoffels worden dan binnen enkele dagen bij u thuisbezorgd zodat u er snel van kunt genieten. U betaalt in de webwinkel altijd binnen een beveiligde omgeving en u krijgt per e-mail een bevestiging van uw bestelling. U winkelt dus altijd veilig als u producten van Shepherd aan wilt schaffen. Dat is nog een voordeel van het plaatsen van uw bestelling bij Shepherd Pantoffels.