Niet alle mannen hebben maatje m als het om kleding gaat. Vaak hoe groter de maat hoe minder keus er is als het gaat om grote maten herenkleding. De webshop van Mister Big heeft een ruim assortiment aan grote maten herenkleding en is hier helemaal in gespecialiseerd. 

Mister Big: grote maten herenkleding

Mister Big is gespecialiseerd in grote maten. De kledingstukken gaan van maat 2XL tot en met 10XL. Door de ruime keuze aan verschillende kledingstukken, is er voor iedereen wel een outfit te vinden. Denk aan spijkerbroeken, shorts, truien of gewoon een t-shirt. 

Winkel in Veldhoven

Naast de webwinkel met ruime keuze aan grote maten herenkleding hebben wij ook een echte winkel in Veldhoven. Het voordeel hiervan is dat u gelijk de kleding kan passen. Dit scheelt bijvoorbeeld weer retourneren. Nog een leuk voordeel is dat u in de winkel bij elke €125,- aan kleding een gratis t-shirt in uw maat krijgt. Dus hoe meer u besteedt in de winkel hoe meer t-shirts u krijgt. En dan is erg handig meegenomen natuurlijk. 

Outlet

Nieuw in Veldhoven is ook de outlet winkel. Deze winkel zit naast de gewone winkel en is voorzien van de laatste maten zomer- en winterkleding. Deze kleding wordt aangeboden tegen zeer gereduceerde tarieven. Vergeet dus zeker niet bij een bezoek aan de winkel in Veldhoven om ook even een kijkje te nemen in de outlet store ernaast. 

Voordelen van Mister Big

Naast dat er weinig winkels zijn die gespecialiseerd zijn in grote maten herenkleding heet Mister Big nog een aantal voordelen, namelijk:

  • Veel soorten kleding
  • Gratis verzending vanaf €60,-
  • Retourneren
  • 5% korting

Veel soorten kleding

Er staan allerlei soorten kledingstukken in de webwinkel. Denk aan polo’s, blouses, broeken maar ook riemen, sokken of sportkleding. Eigenlijk kan de hele garderobekast bij Mister Big aangeschaft worden. De prijs kwaliteit verhouding van alle kleding is zeer goed en door de vele keuze uit kleuren en patronen is het iedere keer weer wat anders. U zit dus niet meer vast aan de standaard grote maten herenkleding. Tevens zijn alle maten dezelfde prijs. Het is dus niet, hoe groter de maat hoe duurder het kledingstuk. 

Gratis verzending vanaf €60.-

Dit spreekt natuurlijk al voor zich, maar bij een bedrag van €60,- is de verzending al gratis. Heeft u een bedrag minder dan €60.-, dan kunt u het al voor €5,50 laten verzenden. 

Retourneren

Vanaf €50,- kunnen artikelen al gratis worden geretourneerd. Maar ook omruilen is vanaf €50,- mogelijk. 

5% korting

Bent u een terugkerende klant? Dan krijgt u automatisch 5% korting op uw bestelling. Dit geldt overigens voor elke keer dat u kleren besteld. Het is dus niet zo dat het maar eenmalig is. Deze korting wordt automatisch berekend bij het afrekenen. Leuk voordeel toch? 

Service

Wij bieden dus een uitstekende service aan wat betreft bestellen, retourneren en kortingen. Daarnaast kunt u op vele manieren betalen, wat het bestellen erg makkelijk maakt. De maten van alle kledingstukken lopen dus van 2XL tot 10XL en zijn dus zeer geschikt voor grote maten herenkleding. Heeft u nog vragen over bepaalde grote maten herenkleding? Of wilt u meer weten over MisterBig.nl? Neem dan gerust contact met ons op via de telefoon of de mail.